Länkbyte!

http://onemoredream.blogg.se/
Impossible, skriven av en av er läsare, Alexsandra. 
Ta en titt på den tycker jag :) 
 
Fanficen kommer handla om 15 åriga Melanie Lantz. Hon kommer ursprungligen från sverige (bara för att göra allt lättare..) men hon är uppväxt och bor i utkanten av Bradford. 
Hon bor där själv med sin mamma och hennes lillebror på 2 år, eftersom hennes pappa tog självmord när hon var 9 år.

Kommentarer
Postat av: Emelia Selin

Hej, jag driver en novellblogg om One direction! Jag läser din blogg och tycker verkligen att du gör ett superbra jobb för novellerna du har skrivit (även den förra du skrev) är svinbra! Hur som helst undrar jag ifall du skulle vilja göra ett länkbyte med mig! :) Tacksam för svar :)

Kraam!

Svar: Det ska nog gå att ordna, är det någon speciell handling som du skulle vilja att jag lägger in under? (fortsätt gärna kommentera detta inlägg) :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2013-05-28 @ 21:19:48
URL: http://nnovellbloggen.blogg.se
Postat av: Emelia Selin

Jag har inte skrivit någon direkt handling på min blogg utan det är mer "läsförattfåveta" typ^^ Jag har väl inte riktigt kommit fram till vad som kommer hända helt heller så jag vet inte riktigt.

Det handlar i alla fall om Melina, 20årig världsartist som fastnat i drogornas värld och blivit utsparkad av sitt skivbolag. Huset hon bott i ägs av skivbolaget vilket gör att hon inte längre har någonstans att bo. Harry hittar henne utanför en krog där hon har däckat så han tar med henne hem. Hon ljuger för honom och säger att hon heter Mary när hon inte vill att han ska få reda på vem hon egentligen är, att de har träffats förr på galor och liknande. Hon flyttar in hos Niall som har ett rum över och börjar sin resa på att bli anonym samt släppa drogerna och alkoholen. En novell om vänskap, ilska och en hel del kärlek.

^är väl det bästa till "handling" som jag kan komma^^. Du gör som du vill ifall du tar med det eller inte :)

Kraam!

Svar: Okej, men jag fixar ihop det nu direkt då! Det är ju samma med denna fanficen, lässåfårduveta typ haha. Men du kan ta något i stil med "Niall är arg. Han vill inte åka på någon semester tillsammans med de andra killarna. Resmålet är en liten skidort i norra Sverige, och skidåkning är det sista han är sugen på. Hela resan är till för att de ska svetsas ihop som grupp igen, men istället för att hela så rivs nya sår upp samtidigt som paniken växer över en individ som kan komma att sabba hela deras privatliv." haha, jag vet inte. Det går inte att beskriva utan att förtstöra allt, men du kommer nog på något :)
fribblewithfiveboys.blogg.se

2013-05-30 @ 19:45:02
URL: http://nnovellbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback